Vi ser ljust på framtiden - vi är framtiden

Några ord om oss

Vår Historia

Vi är det innovativa inredningsföretaget med lång erfarenhet i branschen, grundat 1972. I vårt sortiment finner ni möbler för kontor, skola, vård & omsorg och offentlig miljö. Det är med stolthet och glädje som vi känner över att representera de ledande producenterna på marknaden som ständigt är lyhörda för våra kunders olika behov.

Vi har ett brett sortiment och stort kunnande inom våra olika verksamhetsområden. Återkommande utbildning av personal är grundläggande i vårt arbete för att åstadkomma bästa möjliga förslag och service för våra kunder.

Bland våra kunder finns såväl stora som små företag – vi ägnar er alla samma omsorg.

Vi erbjuder personlig inredningsservice med behovsanalyser, ritningsförslag och färgsättning. Vid stora projekt arbetar vi tillsammans med er möbelgrupp och/eller med en inredningsarkitekt.

Vi har försäljning av kontorsmöbler, arbetsstolar, konferens- och lunchrumsmöbler, receptionsdiskar, belysning, gardiner, mattor, matbord, soffgrupper och vilfåtöljer mm.

Varmt välkomna med era inredningsfrågor – vi är övertygade att ni kommer att finna många fördelar, både designmässigt, funktionellt och ekonomiskt.

Sedan 1972

Sedan 1972 har vår professionella, kreativa personal designat de lokaler som är allra viktigast för dig. Från vår inledande strategi, till inköp, till att lägga de första mattorna på ditt nya golv – vi erbjuder expertvägledning under varje steg på vägen.

Samma mål

Oavsett projektets storlek är målet alltid detsamma: att se till så att er personliga stil lyser igenom. Vi tillhandahåller inspiration och nya idéer samtidigt som vi integrerar element ni tycker om i varje koncept vi presenterar. Boka ett rådgivningsmöte med oss idag och upplev skillnaden med Kontorsfunktion.

Möjligheter

Våra medarbetare på Kontorsfunktion är lyhörda för våra kunder och ser till att de blir nöjda med vårt arbete från första början. Vi tror att en central del av varje designprocess är ett inledande idémöte där formgivaren och kunden träffas för att diskutera olika möjligheter. Vi är här för att lyssna på våra kunders behov och önskemål och förvandla deras lokaler till verkliga konstverk.

Ett litet urval av våra samarbetspartners